Írj nekünk: hello@cutekidsdesign.hu

Visszatéritési szabályzat

A 45/2014 Korm. rendeletben foglaltak szerint:

– A vásárló az áru átvételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, ha interneten vásárolt. A vételár visszafizetését csak a használatba nem vett, hiánytalanul, sérülésmentesen visszaküldött termék esetén tudjuk teljesíteni, csakis banki átutalással az áru megérkezése és megvizsgálásától számított 30 napon belül.

Ez esetben a visszaküldött termékekhez kérjük, mellékeljen bankszámlaszámot és nevet.

A szállítás költségeiről a vásárló gondoskodik. 

Amennyiben elállna a vásárlástól, ennek jelzését elérhetőségeink bármelyikén megteheti, ám a gyors ügyintézés érdekében kérjük, hogy e-mailben, a rendeles@cutekidsdesign.hu címen, a rendelési szám megadásával vegye fel velünk a kapcsolatot.

– Ha a termék sérült, vagy nem azt a terméket kapta, amit rendelt. Sérült termék esetén a vásárló köteles az átvételtől számított 48 órán belül jeleznie panaszát, ellenkező esetben a webáruház pénz visszatérítésre, illetve garanciális cserére nem kötelezhetőSérült termékkel kapcsolatos panaszokat a rendeles@cutekidsdesign.hu e-mail címre várjuk. A vásárló köteles képpel/képekkel bizonyítani a sérülés jellegét.  Amennyiben 48 órán belül jelentette a problémát (csatolt képekkel), a webáruház köteles díjmentesen cserélni a terméket. A postaköltséget ilyen esetben újra nem kell megfizetnie a vásárlónak. Ha a cserére nincs lehetőség, a webáruház köteles megtéríteni a termék és ki-  és visszaszállítási értékét. (Amennyiben a cserére van lehetőség, de a vevő mégis elállna a vásárlástól, úgy a visszahozatali díj a vásárlót terheli)

Amennyiben visszaküldené a terméket, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a rendeleles@cutekidsdesign.hu email címen. Ha az ügyfélszolgálat jogosnak ítéli a panaszt, a webáruház legkésőbb 30 napon belül köteles megtéríteni a vásárlót ért kárt.

Amint a termék visszaérkezett a telephelyünkre, azonnal intézzük a garanciális cserét, vagy a visszafizetést!
Ha a futár szakadt dobozt, zsákot adott át, jelezzen nekünk és mi felvesszük a kapcsolatot a futár céggel.

A weboldalon található képet tájékoztató jellegűek. Apróbb eltérések esetén felelősséget nem vállalunk!

Székhelyünk, levelezési címünk: 2112 Veresegyház, Kökény utca 72/1
Tel.: +36 20 289 2125
E-mail: rendeles@cutekidsdesign.hu
Webáruház: cutekidsdesign.hu