Írj nekünk: hello@cutekidsdesign.hu

Gyakran Ismételt Kérdések

Üres
Milyen méretű fülbevalókat lehet kapni?

A fülbevalók minden esetben 8mm-es alapra készülnek, így a gyermekek számára is tökéletes választás, nem fogja zavarni, hogy túl nagy lenne.
Megtalálhatóak női kivitelezésű elegánsabb darabok is, ezekben is a cabochon illetve az üveglencs mérete mind esetben 8mm átmérőjű.

Miért nem készítetek nagyobb méretet?

Az egész ötlet a gyermeketől indult, hogy számukra nyújtsunk megfelelő méretű füliket, többek között elérhető legyen számukra több féle mintában és kinézetben a női változatok azért készülnek, hogy esetlegesen anya-lánya szettekben is lehessen vásárolni.

Tini lányom van, ő is örülne neki?

A mai trendek azt mutatják, hogy mindegy, hogy óvodás korú vagy tini lányról vagy fiatal hölgyről van szó, mind két korosztálynak tetszenek ezek a pötty fülbevalók, mint a mintás mint a különbőző csillogó változatok.

Lesznek tematikus fülbevalók?

Az árukészletet folyamatosan fogjuk bővíteni, mint az ünnepekre hangolva vagy évszakoknak megfelelő mintákkal.

Mennyire őrzi meg a minőségét?

Ha betartod a használatához szükséges feltélteleket, a rozsda mentec acél és a megfelelő ragasztó használatának köszönhetően sokáig viselheted őket.

Készül orvosi fémmel is fülbevaló?

Egyenlőre még nem, de a megfelelő beszállító felkutatása megkezdődött, hogy olyan minőségben tudjuk beszerezni az alapanyagokat, amire biztonsan mondhatjuk, hogy nem fog allergizálni.
Addig is kérjük türelmedet.

Mi a rendeltetésszerű használat a füliknél?

A fülbevalók tartós használatra készülnek, de ehhez elengedhetetlen a rendeltetésszerű használat. Nagy vízsugárnak ne tegyük ki, ne zuhanyozzunk benne, ne áztassuk.

Hogyan tudom rendezni a termék árát?

Jelenleg utalással és online bankkártyás vásárlással.

Mennyi a szállítási idő?

A termék árának a kifizetése után 2 napon belül feladásra és vagy kiszállításra kerül a termék.
Sajnos a szállító cég esetleges hibázásáért nem tudunk garanciát vállalni, de bármilyen probléma esetén intézkedünk és igyekszünk a szállítást elősegíteni.

Személyesen áttudom venni?

Nincs rá lehetőség, hogy személyesen átvedd a terméket, kizárólag kiszállítással tudod megrendelni.

Van ingyenes szállítás

Természetesen igen 20.000 Ft összeg felett tudod igénybe venni. Éppen hol tartasz a kosár értékben, és mennyi összeg választ el az ingyenes fizetéstől, már a termékek válogatásakor a jobb oldali sávban is nyomon követheted.

Amennyiben nem találsz kérdésedre választ, keress bátran elérhetőségeink egyikén!

10 + 7 =

Social mediaban is megtalálsz

@ cutekidsdesign2022

Kövess minket Instagram-on!